ELTE BEAC - Asztalitenisz Szakosztály https://www.beac.hu https://www.elte.hu HU EN
Információk Újoncoknak Terembeosztás Linkek

Újoncoknak

Kiket várunk tagjaink közé?

A BEAC asztalitenisz szakosztálya, mint ELTE-s sportszervezet, elsősorban az ELTE-s hallgatók és oktatók számára kínál sportolásra lehetőséget, de nem ELTE-seket is szeretettel várunk. A játéklehetőség biztosítása mellett fontos cél, hogy a különböző bajnokságokban szereplő csapataink számára az utánpótlást biztosítsuk. Az edzéslehetőségek és a teremkapacitás korlátaira tekintettel főleg olyanokat várunk tagjaink közé, akik rendszeresen pingpongoztak, vagy valamilyen bajnokságban játszottak. A többiek számára a karokon meghirdetett testnevelés órákat ajánljuk. Foglalkoztatott edző hiányában utánpótláskorú játékosoknak nem tudunk megfelelő fejlődési lehetőséget biztosítani.


Hol és mikor vannak edzések?

ELTE-BEAC Mérnök utcai sporttelep,
1119 Budapest, Mérnök utca 35.,
parkettás sportterem (első emelet),

Etele út / Fehérvári út megállótól 350 m, Bikás parktól 600 m. Kiépített kerékpártároló jelenleg még nincsen, a portán szívesen segítenek, hogy hova zárhatjuk a kerékpárunkat az edzés idejére.

Az edzések időpontját lásd a Terembeosztás menüpontban.


Mennyi tagdíjat kell fizetni?

A tagdíj ELTE-s diákoknak 4500 Ft egy hónapra, mindenki másnak 6000 Ft.


Mi a tagdíj fizetésének rendje?

Anyagi lehetőségeink korlátozottak, ezért kérjük az alábbiak szerint járjatok el. A tagdíjat félévente, egy összegben kell fizetni, az aktuális félév első hónapjának (szeptember, illetve február) 15. napjáig. Indokolt esetben (vizsgaidőszak, betegség), előzetes bejelentéssel tagdíjcsökkentés kérhető. További információk miatt keresd Bakonyi Bertalant (beactabletennis@gmail.com), vagy látogassatok el az egyik edzésünkre!


Szeretnék tag lenni, további kérdéseim vannak. Kihez forduljak?

Vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon (ELTE BEAC Asztalitenisz), vagy írj levelet Bakonyi Bertalannak a beactabletennis@gmail.com címre.


Mi az edzések rendje?

Az edzések kötetlenek, de a szabad játék mellett a tapasztaltabb játékosok is szívesen segítenek a különböző játékelemek begyakorlásában. Az edzésekre lehet később érkezni és persze előbb távozni is, de a termet minden esetben hagyjuk el a foglalási idő végéig. A tornateremben hat asztalt tudunk felállítani, edzés után öltöző és zuhanyzási lehetőség is rendelkezésre áll.


Mire figyeljünk az edzések közben?
Szeretnék a bajnokságban játszani. Milyen kötöttséggel jár mindez? Mit tegyek?

Egyszerű nyomtatványokat kell majd kitölteni ahhoz, hogy a szakosztály igazolt versenyzője legyél. Egy csapathoz több játékos tartozik, mint amennyi egy-egy alkalommal asztalhoz áll, ezért minden héten az adott csapat vezetője az aktuális igények és lehetőségek szerint jelöli ki a játékosokat. Nem gond tehát, ha nem érsz rá minden héten, vagy egyes napok egyáltalán nem jók. Ezügyben is érdeklődj a fenti elérhetőségek valamelyikén!